Botiga on-line: Amplia el teu negoci

Obre les teves portes a tot el món!

 icon-gift  Flexibilitat

Us oferim una potent botiga on-line on els límits els marcarà la vostra imaginació. S’adapta a tot tipus de negocis i articles, tan siguin físics com virtuals (amb descàrrega previ pagament).

 icon-lock Seguretat

Més de 50 opcions de pagament i passarel·la segura: Targetes de crèdit i dèbit, transferència, xec, contrareembors, PayPal, Bitcoin… sempre amb certificat digital TLS.

 icon-truck  Enviament

Posem al vostre abast un sistema de càlcul de despeses d’enviament que us permetrà obtenir l’import exacte per cada comanda. A més, podem sincronitzar la vostra botiga amb diferents agències de transport per automatitzar el procés.

 icon-tablet-alt Adaptabilitat

Fem que la vostra botiga online sigui usable des de qualsevol tipus de dispositiu independentment de la resolució que tingui. La estructura principal del lloc web s’adaptarà a totes les mides de pantalla disponibles ara i en el futur.

E-COMMERCE:  ET DONEM TOTES LES EINES!

 • Quines opcions generals permet configurar?

  · Visualització dels productes (amb vàries imatges segons les característiques)
  · Organitzar-los per categories
  · Creació de filtres i configuració del cercador intern
  · Configuració dels mètodes d’enviament
  · Configuració dels mètodes de pagament
  · Gestió de zones geogràfiques
  · Multi-idioma en un mateix domini o específics (.cat, .es, etc)
  · …

 • Què puc fer amb els meus articles?

  · Crear-ne de nous o importar-los des d’un arxiu Excel o .CSV
  · Crear paquets de productes personalitzats (suma de dos o més productes)
  · Venda d’articles personalitzables (decorats amb imatges del client, etc…)
  · Creació d’articles amb variables i atributs específics il·limitats (talles, colors, etc)
  · Venda de productes digitals (mitjançant descàrrega)
  · Crear missatges personalitzats per a articles esgotats
  · Establiment de compres mínimes
  · …

 • I com gestiono els meus clients?

  · Permetent que es registrin o important-los des d’un arxiu Excel o .CSV
  · Oferint al teu client la gestió i seguiment de comandes i factures
  · Personalitzant-los mitjançant grups de clients
  · Creant un sistema de notificacions automatitzat i configurable
  · Gestionant de forma personalitzada les devolucions i vals de descompte
  · Configurant a mida la teva botiga per afavorir la fidelització
  · …

BOTIGA ON-LINE: L’ESTRATÈGIA

Definir la plataforma

Fem un anàlisis del vostre projecte i decidim quina és la plataforma que més s’ajusta a les vostres necessitats.

 

 • WooCommerce, la plataforma amb més opcions disponible per a WordPress. Entre els avantatges que ens ofereix hi trobem la ràpida implementació i la perfecta integració si ja disposeu d’una pàgina web basada en WordPress. I el preu: no caldrà una gran inversió per posar en funcionament la teva primera botiga on-line.
 • Prestashop, la plataforma líder en el món del comerç electrònic. Entre els avantatges que ens ofereix en destaca la potència i versatilitat, amb un gran nombre d’opcions i mòduls disponibles per adaptar-la a les necessitats de qualsevol negoci. A més, pots disposar de moltes funcions fins fa poc no disponibles en botigues online, com la de disposar d’un blog o mòduls de notícies. I a destacar la seva potència a l’apartat SEO, ja que Prestashop és una solució de comerç electrònic optimitzada per a buscadors.

Ambdues propostes son Open Source. Això ens permet assegurar que el codi és accessible, que pot ser modificat i personalitzat segons les vostres necessitats i sobretot, que disposarem d’un gran ventall de temes i mòduls disponibles per farcir de característiques i prestacions la vostra nova botiga on-line.

Fer que tot funcioni

No només us instal·lem el programari. També estudiem detalladament què voleu vendre, a qui ho voleu vendre i de quina manera. Definim l’estratègia més adequada per destacar els vostres productes per sobre dels de la vostra competència.

 

 • Configurem adequadament les diferents categories de productes i atributs d’articles per fer-los fàcilment localitzables i mostrar als vostres clients productes relacionats perquè no marxin de la botiga sense haver-los vist tots.
 • Destaquem la vostra imatge d’empresa i dissenyem una pàgina d’inici molt visual, amb un cercador avançat de productes i imatges d’articles destacats i en oferta, per oferir, amb un sol cop d’ull, una imatge global de la vostra botiga.
 • Preparem absolutament tot: Des del disseny personalitzat de la factura a la passarel·la de pagament a través de la vostra entitat bancària. Si ho requeriu, a més us podem oferir un servei integral de manteniment a través del qual us gestionarem íntegrament la botiga introduint articles, important la vostra base de dades de clients o configurant les imatges dels productes.
Menú