Amplieu el vostre negoci

Obriu les vostres portes a tot el món

FLEXIBILITAT

Us oferim una potent botiga on-line on els límits els marcarà la vostra imaginació. S’adapta a tot tipus de negocis i articles, tan siguin físics com virtuals (amb descàrrega previ pagament).

SEGURETAT

Més de 50 opcions de pagament i passarel·la segura: Targetes de crèdit i dèbit, transferència, xec, contrareembors, PayPal, Bitcoin… sempre amb certificat digital TLS.

ENVIAMENT

Posem al vostre abast un sistema de càlcul de despeses d’enviament que us permetrà obtenir l’import exacte per cada comanda. A més, podem sincronitzar la vostra botiga amb diferents agències de transport per automatitzar el procés.

ADAPTABILITAT

Fem que la vostra botiga online sigui usable des de qualsevol tipus de dispositiu independentment de la resolució que tingui. La estructura principal del lloc web s’adaptarà a totes les mides de pantalla disponibles ara i en el futur.

E-COMMERCE: US DONEM TOTES LES EINES!

 • Quines opcions generals permet configurar?

  · Visualització dels productes (amb vàries imatges segons les característiques)
  · Organitzar-los per categories
  · Creació de filtres i configuració del cercador intern
  · Configuració dels mètodes d’enviament
  · Configuració dels mètodes de pagament
  · Gestió de zones geogràfiques
  · Multi-idioma en un mateix domini o específics (.cat, .es, etc)
  · …

 • Què puc fer amb els meus articles?

  · Crear-ne de nous o importar-los des d’un arxiu Excel o .CSV
  · Crear paquets de productes personalitzats (suma de dos o més productes)
  · Venda d’articles personalitzables (decorats amb imatges del client, etc…)
  · Creació d’articles amb variables i atributs específics il·limitats (talles, colors, etc)
  · Venda de productes digitals (mitjançant descàrrega)
  · Crear missatges personalitzats per a articles esgotats
  · Establiment de compres mínimes
  · …

 • I com gestiono els meus clients?

  · Permetent que es registrin o important-los des d’un arxiu Excel o .CSV
  · Oferint al teu client la gestió i seguiment de comandes i factures
  · Personalitzant-los mitjançant grups de clients
  · Creant un sistema de notificacions automatitzat i configurable
  · Gestionant de forma personalitzada les devolucions i vals de descompte
  · Configurant a mida la teva botiga per afavorir la fidelització
  · …

BOTIGA ON-LINE: L’ESTRATÈGIA

DEFINIR LA PLATAFORMA

Fem un anàlisis del vostre projecte i decidim quina és la plataforma que més s’ajusta a les vostres necessitats.

 

 • WooCommerce, la plataforma amb més opcions disponible per a WordPress. Entre els avantatges que ens ofereix hi trobem la ràpida implementació i la perfecta integració si ja disposeu d’una pàgina web basada en WordPress. I el preu: no caldrà una gran inversió per posar en funcionament la teva primera botiga on-line.
 • Prestashop, la plataforma líder en el món del comerç electrònic. Entre els avantatges que ens ofereix en destaca la potència i versatilitat, amb un gran nombre d’opcions i mòduls disponibles per adaptar-la a les necessitats de qualsevol negoci. A més, pots disposar de moltes funcions fins fa poc no disponibles en botigues online, com la de disposar d’un blog o mòduls de notícies. I a destacar la seva potència a l’apartat SEO, ja que Prestashop és una solució de comerç electrònic optimitzada per a buscadors.

Ambdues propostes son Open Source. Això ens permet assegurar que el codi és accessible, que pot ser modificat i personalitzat segons les vostres necessitats i sobretot, que disposarem d’un gran ventall de temes i mòduls disponibles per farcir de característiques i prestacions la vostra nova botiga on-line.

ENCAIXAR TOTES LES PECES

No només us instal·lem el programari. També estudiem detalladament què voleu vendre, a qui ho voleu vendre i de quina manera. Definim l’estratègia més adequada per destacar els vostres productes per sobre dels de la vostra competència.

 

 • Configurem adequadament les diferents categories de productes i atributs d’articles per fer-los fàcilment localitzables i mostrar als vostres clients productes relacionats perquè no marxin de la botiga sense haver-los vist tots.
 • Destaquem la vostra imatge d’empresa i dissenyem una pàgina d’inici molt visual, amb un cercador avançat de productes i imatges d’articles destacats i en oferta, per oferir, amb un sol cop d’ull, una imatge global de la vostra botiga.
 • Us configurem absolutament tot: Des del disseny personalitzat de la factura a la passarel·la de pagament a través de la vostra entitat bancària. Si ho requeriu, a més us podem oferir un servei integral de manteniment a través del qual us gestionarem íntegrament la botiga introduint articles, important la vostra base de dades de clients o configurant les imatges dels productes.
Menú