Disseny i desenvolupament web

Simplicitat. Funcionalitat. Efectivitat.

La teva web per molt menys del que t’imagines!

EXCLUSIVITAT

La teva web ha de ser original. No treballem amb plantilles predefinides. Desenvoluparem la teva web basant-nos en els criteris acordats entre el nostre equip de disseny i tu, fent que la teva web sigui funcional, efectiva, i sobretot, única.

INFRAESTRUCTURA

Allotjarem la web en els nostres servidors Cloud | Centos 8.2, amb disponibilitat 24×7, còpies de seguretat diàries, un complex sistema de seguretat perimetral per evitar intrusions i oferin-te un elevat rendiment gràcies a la escalabilitat de la tecnologia Cloud Server.

EXPERIÈNCIA

Ens avala una experiència de més de 15 anys en el món del desenvolupament web i programació a mida. Coneixem totes les plataformes actuals i ens formem contínuament per poder oferir-te sempre les darreres novetats a nivell de disseny gràfic i tecnològic.

PRESSUPOST A MIDA

Cada web és un projecte únic i les hores esmerçades seran les que defineixin el pressupost de la teva nova web. L’objectiu final és cercar la plena satisfació fent que l’inversió que has de dur a terme es correspongui amb el desenvolupament final del projecte.

VOLS SABER COM ET PODEM AJUDAR
AMB EL DESENVOLUPAMENT DE LA TEVA NOVA WEB?

Alguns dels nostres clients

Testimonis

Menú