La millor gestió del lloguer vacacional i turisme rural

Amb integració amb Airbnb, Booking, TripAdvisor, HomeAway…

 icon-calendar-alt Calendari

Manté sincronitzat i actualitzat de forma automàtica el teu calendari de disponibilitat i evita la duplicitat de reserves.

 icon-credit-card  Pagament segur

Ofereix als vostres clients una passarel·la de pagament amb targetes de dèbit i crèdit 100% segura sense necessitat de disposar de TPV.

 icon-cogs  Motor de reserves

Complet motor de reserves on-line que dispara la conversió en la teva web i en els portals on aparegueu publicitats.

 icon-check-square Gestió de reserves

Més de 30 eines integrals per la correcta gestió del vostre negoci per administrar i gestionar les reserves, viatgers, entrades i sortides, descomptes i molt més…

Servei de reserva-online per propietaris i gestors de lloguer vacacional

Som Web Solution Provider d’AvaiBook, servei líder en el sector de les reserves on-line. AvaiBook ofereix múltiples opcions d’instal·lació i configuració mantenint sempre els pilars bàsics de senzillesa, flexibilitat i optimització de despeses pel client.
 • Motor de reserves 100% orientat al turisme rural i lloguer vacacional

  Multi-idioma, multi-allotjament, amb actualització automàtica de disponibilitat, missatgeria amb el viatger, configuració d’anticipis, tarifes flexibles, gestió de temporada alta, mitjana i baixa, estances mínimes, extres, descomptes, tarifes setmanals, ofertes “last minute”… Un gran ventall d’opcions pensades pel lloguer turístic i vacacional.

 • Channel Manager integrat

  Sincronitza el motor de reserves de la teva web amb AirBNB, Booking, Expedia, HomeAway… de forma que podràs compaginar amb total flexibilitat i transparència el teu propi sistema de reserves web i els grans portals. Això et permetrà optimitzar les despeses econòmiques i multiplicar la teva visibilitat a Internet.

 • Pagament on-line en el moment de fer la reserva

  No caldrà que disposis de TPV ja que el pagament és a través de la plataforma. Podràs processar pagaments amb VISA, Mastercard i American Express, incloent targetes virtuals. Passarel·la de pagament 100% segura.

 • Potents eines de gestió

  Per optimitzar el teu temps disposaràs d’una potent eina de gestió de cobraments i devolucions, plànnings, calendaris, funcionalitats d’agència multipropietari, notificadors de check-in i check-out, estadístiques, enregistrament de viatges, fulles d’admissió… Tot el que necessita el teu negoci.

AvaiBook està pensat especialment per:

Apartaments turístics

Channel manager: Actualitza una sola vegada els preus i el calendari i els diferents portals on estiguis registrat rebran els canvis. Oblida’t de reserves duplicades i de l’overbooking.

Assegura els teus ingressos: Automatització dels pagaments en el moment de la reserva.

Professionals del turisme rural

Motor de reserves: Totalment integrat a la teva web donant l’oportunitat als teus clients de registrar-se directament en ella, millorant la teva imatge de marca i optimitzant les despeses del teu negoci.

CRS: Mantingues-te a prop dels teus clients amb el sistema de conversa amb els viatgers. Envia’ls-hi missatges de correu electrònic automatitzats, ofertes personalitzades o pregunta’ls-hi la seva opinió.

Hotels amb encant

Fast Check-In: Estalvia temps gestionant el registre de clients de la forma més senzilla per a tu i els teus hostes. I reporta-ho automàticament a les forces de seguretat.

Gestió d’habitacions: Agrupa-les per categories, escull quines d’elles s’ofereixen a cada canal i mou les teves reserves entre habitacions fàcilment.

Agències de lloguer vacacional

Accés a empleats: Crea accessos personalitzats pel teu personal de reserves, comptable i informàtic.

Accés a propietaris: Permet que els teus propietaris vegin i gestionin els seus allotjaments amb un accés personal.

Gestió de clients: Porta el control dels beneficis que t’aporten els teus clients de forma senzilla amb els informes que proporciona AvaiBook.

Sincronització amb els portals líders

 • Sincronització automàtica

  · Instal·lació ràpida i segura en els portals de lloguer vacacional més importants
  · Calendaris i tarifes sincronitzades automàticament
  · Comunicació bidireccional sense cap feina per part teva

 • Booking, AirBNB, Expedia, HomeAway...

  · AvaiBook és Partner Oficial dels portals líders del lloguer vacacional a nivell mundial
  · Connectivitat API/XLM de màxima qualitat entre ells
  · Connexió avançada amb AirBNB

 • Gestió avançada

  · Personalització de tarifes per temporades o disponibilitat
  · Possibilitat de definir diferents preus per portal, podent incrementar-los o disminuir-los independentment.
  · + de 20 portals integrats (Booking, Expedia, HomeAway, Tripadvisor, AirBNB, Toprural, Rentalia…)

Comencem?

Menú