Web corporativa
Programació a mida
Desenvolupament d'Apps

Enriquim la capacitat del teu negoci per satisfer els nous reptes digitals

LA TEVA PÀGINA WEB, PAS A PAS

Objectiu: Captar l'atenció del visitant i convertir-lo en el teu client

Disseny i desenvolupament de la teva pàgina web

Abans d'iniciar el teu projecte estudiarem a fons la teva imatge corporativa, a quin públic vols arribar i de quina manera, i et farem una proposta de disseny i desenvolupament. Els nostres tres pilars son la simplicitat, funcionalitat i seguretat. Amb aquestes tres premisses desenvolupem la teva nova pàgina web posant especial atenció als factors que augmentaran la teva presència als buscadors: Paraules clau, velocitat i optimització del codi.

Anàlisis dels requisits del projecte

Cada nou projecte que iniciem es un full en blanc on el dibuixarem partint de zero. No treballem amb temes ni plantilles predefinides, és poc original i pèssim pel rendiment. Ens agraden els reptes: Desenvolupem tots i cada un dels racons de la teva nova pàgina web fent servir les eines més adequades per a cada projecte. I si el que necessites és programació a mida per desenvolupar una característica específica, també ho farem.

Adaptabilitat en diferents pantalles

Les estadístiques de Google evidencien que els usuaris connecten cada vegada més amb les pàgines web a través de mòbils. És per això que cada desenvolupament que iniciem ho fem sempre pensant com es veurà la pàgina en un telèfon o tauleta. Partint del disseny inicial pensat per equips de sobretaula adaptem els continguts a diferents mides de pantalla, mostrant-los de forma eficient. L'experiència mòbil per sobre de tot.

Optimització de continguts i SEO

Que la teva pàgina web es posicioni correctament depen de diferents factors. Els tenim en compte: Optimització dels texts analitzant paraules clau i frases objectiu i distribuint-les de forma correcta, publicació d'imatges optimitzades permetent càrregues molt més ràpides, prioritzar l'experiència mòbil... La optimització de la teva nova pàgina web és important per al SEO, i ho tenim molt en compte a l'hora d'iniciar el projecte.

QUÈ ENS DIFERENCIA?

La teva nova página web ha de ser original i única. No treballem amb plantilles predefinides. Cada projecte parteix de zero, basant-nos en la imatge corporativa existent de la teva empresa, o creant-ne una de nova adaptant-nos a les teves necessitats de comunicació. Analitzem tots els requisits tècnics del teu nou projecte i l'executem fent servir les eines més adequades. I si és necessari, programarem a mida per oferir-te la millor solució.

QUÈ T'OFERIM?

DEMANA'NS UN PRESSUPOST PER CREAR O RENOVAR LA TEVA PÀGINA WEB

Estudiarem les teves necessitats i t’assessorarem per trobar la solució que compleixi els objectius marcats. Contacta amb nosaltres, et sorprendrà amb tot el que et podem ajudar.