BOTIGA ON-LINE | E-COMMERCE
WooCommerce, Prestashop i Magento

Convertirem el teu negoci en un aparador obert a tot el món

BOTIGA ON-LINE: AMPLIA EL TEU NEGOCI

Objectiu: Arribar a més mercats i descobrir nous clients

Adaptabilitat a tot tipus d'empreses i negocis

L'objectiu principal d'una botiga on-line és vendre. Amb aquesta premisa desenvolupem el teu projecte basant-nos en les teves necessitats, estudiant quin tipus de producte vols afegir al catàleg on-line, les previsions de vendes a mitjà i llarg termini i el públic objectiu al que vols arribar. Ens adaptem a tot tipus de negocis i articles: Físics o virtuals (amb pagament prèvia descàrrega), packs, atributs, característiques... Totes les eines que necessites per a triomfar a la xarxa.

Seguretat per la teva botiga i pels teus clients

Cada nova botiga que desenvolupem l'instal·lem en els nostres servidors Cloud protegides per un potent sistema de seguretat perimetral que evita qualsevol tipus d'intrusió a la base de dades o a les carpetes de dades. A més t'oferim diferents tipus de certificats SSL per donar la seguretat als teus clients que les seves dades viatjaran protegides, i afegim passarel·les de pagament segures certificades per les entitats de cobrament i bancàries.

Optimitza les vendes i fidelitza als teus clients

T'oferim múltiples eines per atraure l'atenció dels teus clients. Des del gestor de carrets abandonats amb enviament automàtic d'avisos, a programes de fidelització amb cupons de descompte, promocions esporàdiques o fixes, vendes creuades entre productes, múltiples opcions d'enviament a través d'agència de transport i càlcul de ports, recepció d'opinions verificades dels teus clients, generació de punts acumulables per cada venda, programes d'afiliació, gestió de tarifes per grup de client... Tot per mantenir-los fidels a la teva botiga.

WooCommerce, Prestashop o Magento?

El teu nou projecte requereix les eines adequades. Per a botigues on-line funcionals i atractives visualment, amb una ràpida posada en funcionament i volum de vendes i quantitat d'articles no molt elevats, WooCommerce és una bona opció. Per a projectes més ambiciosos t'oferim botigues on-line basades en Prestashop o Magento, optimitzades per posicionar de forma eficient tots els teus articles en els buscadors, amb infinitat d'eines de màrqueting, importació d'articles i tarifes des d'arxius Excel, gestió avançada de clients i grups de clients...

PRODUCTES

COMANDES

CLIENTS

INTERNACIONAL

MULTIBOTIGA

...

DEMANA'NS UN PRESSUPOST PER CREAR O RENOVAR LA TEVA BOTIGA ON-LINE

Estudiarem les teves necessitats i t’assessorarem per trobar la solució que compleixi els objectius marcats. Contacta amb nosaltres, et sorprendrà amb tot el que et podem ajudar.