Gestió de lloguer vacacional i turisme rural amb AvaiBook.

Gestió de lloguer vacacional i turisme rural amb AvaiBook. Reserves on-line i sincronització de calendaris amb Airbnb, Booking... i amb la garantia de Penedès Web i AvaiBook by Idealista

LA MILLOR GESTIÓ DE LLOGUER VACACIONAL I TURISME RURAL

Sincronitzant a temps real amb Airbnb, Booking, TripAdvisor, Vrbo, Expedia, Rentalia...

Channel Manager integrat

Connecta el motor de reserves de la teva nova web amb Airbnb, Booking, TripAdvisor, Vrbo, Expedia... de forma que podràs compaginar i sincronitzar amb total flexibilitat i transparència el teu propi sistema de reserves amb els grans portals gràcies a les connexions oficials d'AvaiBook. Et permetrà optimizar les teves despeses i multiplicar la teva visibilitat a Internet.

Motor de reserves per a lloguer vacacional

Multi-idioma, multi-allotjament, amb actualització automàtica de disponibilitat, missatgeria amb l'hoste, configuració de bestretes, gestió de temporades (alta, mitjana i baixa), estades mínimes, extres, descomptes, tarifes setmanals, ofertes (last minute...) Un gran ventall d'opcions dissenyades per a la gestió integral del teu allotjament turístic.

Pagament segur

No fa falta que disposis de TPV ja que el pagament és a través de la plataforma d'AvaiBook. Podràs processar pagaments amb targetes de crèdit VISA, Mastercard i American Express, incloent-hi targetes virtuals. A més, podràs disposar de les dades de la targeta de l'hoste fins a 7 dies posteriors al check-out, per a que puguis realitzar pagaments addicionals o devolucions.

Potents eines de gestió

Per optimitzar el teu temps disposaràs d'una potent eina de gestió de cobrament de rebuts i devolucions, plànnings, calendaris, funcionalitat d'agència multi-propietari, notificadors de check-in i check-out, estadístiques, registres de viatgers, fulles d'admissió... Tot el que necessites per gestionar amb total comoditat el teu allotjament turístic.

SINCRONITZA EL TEU CALENDARI

A QUI VA DESTINAT?

Apartaments turístics i viles

Afegeix el motor de reserves d'AvaiBook a la teva pàgina web, a les xarxes socials o qualsevol altre canal de venda, potenciant les reserves directes. Amb Channel Manager tingues tot sincronitzat evitant el risc d'overbooking. Realitza cobraments de reserves i validació de dades amb el TPV Virtual d'AvaiBook.

Agències de lloguer vacacional

Crea accesos privats per als teus treballadors i permet que els propietaris gestionin els seus allotjaments amb un accés personal. Envia avisos i comunicacions personalitzades i automàtiques per allotjament en el moment que vulguis. Porta un control absolut dels beneficis amb els resums de vendes.

Agències inmobiliàries

Motor de reserves per la teva web integrat amb idealista tools. Els viatgers podran reservar els teus inmobles online a través de la teva pàgina web i a més a través de Facebook i Instagram. Crea subcomptes independents per les persones que gestionin les seves propietats. A més rebràs l'ajut d'un assessor personal per la gestió dels teus inmobles amb fins vacacionals.

Turisme rural i hotels amb encant

Evita l'overbooking al publicar el teu allotjament en diferents portals gràcies al Channel Manager d'AvaiBook. Et permetrà connectar els diferents portals sincronitzant en tots ells les reserves directes. Gestiona ràpidament l'arribada de l'hoste amb Fast Check-in, amb signatura digital i enviament automàtic de la documentació a les autoritats.

DEMANA'NS UN PRESSUPOST PER CREAR O RENOVAR LA TEVA PÀGINA WEB DESTINADA A LA GESTIÓ DEL LLOGUER VACACIONAL I TURISME RURAL AMB AVAIBOOK

Estudiarem les teves necessitats i t’assessorarem per trobar la solució que compleixi els objectius marcats. Contacta amb nosaltres, et sorprendrà amb tot el que et podem ajudar.